the Funhouse, the Slaughterhouse

the Funhouse, the Slaughterhouse

Saturday, April 19, 2014

Eyes white like yours, but completely differentnot much to say about this. i'm having still this damn art block, and it won't go away. i have so many ideas but everything i draw is ugly. phew.

3 comments:

 1. Tuli vaa mielee et mullaki on ihan liian usein art blokkeja. Oon huomannu että ne lähtee sillä ku luopuu kaikista ideoista. On tosissaan lopettamassa kaikki projektit ja sylkee niiden päälle ja piirtää pelkkää paskaa jonkin aikaa eikä edes ajattele että sitä pitäs piirtää jtn muuta ku pelkkää paskaa. Keventyneessä mielentilassa olo helpottaa. '
  Yleensä silloin myös huomaa oliko ne isot projektit oikeasti hyvä idea totetuttaa vai ei..
  Koska omalla kohdallani ne ei aina oo. Tai sitten aivokapasiteetti ei toistaiseksi riitä ja pitää kehittyä eka niitä varten ja ne vanhat ideat nousee ku aivokapasiteetti ja tekninen nerokkuus / uusi tapa ajatella on syntyny. Aikojen kanssa :)

  Eikä toi oo ruma. Sun piirustukset on hienoja. Niissä on jotenki raikas ajattelutapa. En osaa selittää, mut jotain sellasta mikä saa mut viehtymään sun töistä paljon enemmän ku jonkun tyypillissien huippulahjakkaan Alice madness realistitaiteilijan töistä :)¨

  ReplyDelete
 2. aah, tänks :) mua vaan turhauttaa se että en saa mitään järkevää aikaan vaikka ideat on periaatteessa ok. tämäkin oli tälläinen "välityö". tekisi mieli kaivaa esiin se mun isoin taulupohja ja akryylit... jos olisi kunnon studio, voisi öljyillä maalata mutta valitettavasti vuokrattu kerrostalokaksio ei anna periksi tälläisille haaveille.

  joskus oon löytänyt mun vanhoja art blok-piirroksia ja todennut että hei, näähän onkin hyviä. joskus sitä menee sellaseen tilaan päässään että kaikki näyttää kamalalta, vaikka onkin ihan kehityskelpoista tavaraa.

  ReplyDelete